Maskinkontrol


Maskinkontrol ejes og drives af Materielsektionen

Pålidelige maskiner. Brug branchens bedste værksteder til service og årseftersyn.

Maskinkontrol giver dig bedre sikkerhed, kvalitet og større driftssikkerhed
Formålet med Maskinkontrol ordningen er, at skabe bedst mulig sikkerhed når man arbejde med selvkørende entreprenørmaskiner.

Maskiner med Maskinkontrolmærke gennemgår grundige årlige sikkerhedseftersyn, som kun må udføres af godkendte værksteder. Et uafhængigt kontrolorgan, Teknologisk Institut, kontrollerer løbende de godkendte værksteder og laver stikprøver på 3% af alle maskiner der har været igennem et sikkerhedseftersyn. Det er med til at kvalitetssikre det udførte arbejde.

Maskinkontrol giver dig højere sikkerhed, bedre kvalitet og større driftssikkerhed.

Er du ejer af entreprenørmaskiner, kan du få dine maskiner efterset på et af vores godkendte værksteder. Maskinkontrolordningen kan bruges af alle virksomheder.

Se hvilke maskintyper, der er omfattet af ordningen

Find et godkendt værksted

Lejer du entreprenørmaskiner, anbefaler vi, at du kigger efter Maskinkontrolmærket (som du kan se i øverst venstre hjørne på denne hjemmeside) eller spørger efter Maskinkontrol hos udlejeren. Det koster som regel ikke ekstra, at leje en maskine under Maskinkontrol, og det giver dig en større sikkerhed for at kvaliteten er i orden.

Find en udlejer

Om Materielsektionen
Materielsektionen er en forening for udlejere, ejere, producenter og forhandlere af entreprenørmateriel. Læs mere om Materielsektionen.

Om Teknologisk Institut
Teknologisk Institut er en af de førende teknologiske rådgivnings- og serviceudbydere på det nationale og internationale marked. Du kan læse mere om Teknologisk Institut på www.teknologisk.dk.