Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Verdens mest solgte rendegraver

Nicolaisen & Larsen A/S er stolte af at have verdens mest solgte rendegraver i produktsortimentet, som dækker mere en 330 forskellige maskiner.

JCB rendegraveren har mere end 60 år på bagen og den lever stadig op til kundernes høje forventninger. Siden 1953 har JCB kontinuerligt videreudviklet på deres maskiner for at levere det allerbedste til deres kunder verden over. Nicolaisen & Larsen er leveringsdygtig i alle modellerne, hvoraf en af de mest solgte er 4CX modellen, som er en særdeles populær model hos kunderne.

JCB Hydradig –alsidig maskine
JCB er kendt for deres innovative udvikling af entreprenør- og landbrugsmaskiner, og endnu en gang har JCB leveret en maskine, der er helt fremme i eliten.

Med JCB Hydradig får kunderne en maskine, der med sin størrelse giver dig mulighed for at arbejde hvor adgangsforholdene er trange. Hydradig’en kan dreje på begge aksler og er derfor meget manøvredygtig. Desuden har den en stor kapacitet sammenlignet med andre maskiner, og med motoren liggende i chassiset, har den et lavt tyngdepunkt, hvilket giver en særdeles stabil maskine med et 360 graders udsyn.

Læs hele nyheden.