Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Loxam køber den danske del af CRAMO Materieludlejning

CRAMO fortsætter aktiviteterne i Danmark og fokuserer på pavillonudlejning igennem selskabet; CRAMO Adapteo

Loxam Group (“LOXAM”) annoncerer hermed opkøbet af den danske del af CRAMO Plc’s (”CRAMO”) udlejningsaktiviteter. Transaktionen er organiseret som en overtagelse af alle aktiver tilhørende CRAMO’s Materieludlejning i Danmark inklusive udlejningsmateriel, lagerbeholdninger, kundekontrakter og  lejekontrakter for 7 afdelinger. Alle ansatte tilknyttet aktiviteten vil blive ansat i LOXAM. I 2016, udgjorde omsætningen af den opkøbte del DKK 149 million (EUR 20 million). CRAMO  beholder sin eksisterende  danske udlejningsvirksomhed af ‘Modular Space’.

Denne transaktion gør det muligt for LOXAM at styrke  sin position  blandt de ledende aktører på det danske  udlejningsmarked, hvor LOXAM har været siden  2007 og p.t. driver 24 afdelinger.

Gérard Déprez, President i LOXAM udtaler: - Jeg er glad for at byde velkommen til CRAMO’s talentfulde og erfarne danske medarbejdere i LOXAM. Sammen vil vi arbejde på, at give vores kunder den bedst mulige service gennem et udvidet netværk og opbygge en referencevirksomhed på det danske materieludlejningsmarked.

- Beslutningen om at afhænde vores Materieludlejning i Danmark er i tråd med CRAMO’s nye strategi ”Shape and Share”, som sigter mod en ledende position på alle CRAMO’s markeder. I fremtiden vil vi fokusere vore investeringer på potentialet i vores modulære rumtilbud i Danmark, siger Leif Gustafsson, President og  CEO i CRAMO Group.

Transaktionen er indeholdt afsluttende betingelser og forventes at være afsluttet senest 31. August 2017.

Om Loxam:
Loxam er den ledende udlejningsvirksomhed I Europa med en samlet proforma konsolideret omsætning på €1330 million i 2016 og ca. 7.400 medarbejdere. LOXAM’s network er på flere end  740 afdelinger  fordelt på 12 lande i Europa (Frankrig, Tyskland, UK,Irland, Belgien, Schweiz, Spanien, Portugal, Luxemburg, Holland, Danmark og Norge) samt I Mellemøsten, Marokko og Brasilien.

Om Cramo:
Cramo er Europas næststørste udlejningsvirksomhed specialiseret  i bygningsmateriel, maskiner og udlejningsrelaterede services samt udlejning af Modular Space. CRAMO opererer i 15 lande fordelt på 324 afdelinger. Med et samlet medarbejderantal på ca.  2.600, var CRAMO’s konsoliderede omsætning i 2016 EUR 712 million. CRAMO’s aktier er noteret på Nasdaq Helsinki Ltd.

Læs mere:

Loxam.

Cramo.

Cramoadapeto.