Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Cramo Adapteo køber Just Pavillon A/S

Når Cramo køber Just Pavilon A/S er det med ønsket om at opnå en endnu større markedsandel.

Cramo styrker sin modul udlejningsforretning i Danmark ved køb af Just Pavillon A/S. Så kort kan det siges, og koncerndirektør for Cramo Group, Leif Gustafsson, ser et stort potentiale ved opkøbet af Just Pavillon.

– Just Pavillons vækst i markedet hjælper os med at opnå en større markedsandel udover vores nuværende organiske vækst. Modulforretningen i Danmark har et stort potentiale på grund af den gode markedsudvikling, siger Leif Gustafsson.

Købet omfatter både moduludlejningsflåden, kundekontrakter og andre aktiver i Just Pavillon A/S. Købet af Just Pavillon A/S medfører således et udvidet produktsortiment, og er derfor er et stort skridt på vejen i udviklingen af det danske modul udlejningsmarked.

Om Just Pavillon A/S
Just Pavillon A/S har leveret pavillon løsninger af høj kvalitet til midlertidige og permanente behov. Den brede vifte af pavilloner/moduler til salg og udlejning omfatter, udover standardenheder og stabelbare systempavilloner, individuelle pavilloner samt kundetilpassede løsninger. Pavillonerne er velegnede til skoler, daginstitutioner og kontor.

Læs hele nyheden.