Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Ny kurv til billifte fra M.J. Hydraulik

En nyskabende kurv til Oil & Steel-billifte fra M.J. Hydraulik effektiviserer arbejdet i højden

Med specialkurven kan man undgå mellemrum og komme helt tæt på taget, hvilket gør arbejdet markant hurtigere, lettere og mere sikkert.

Når man arbejder i højden med tagarbejde, er der mange hensyn at tage. Ikke mindst hvad angår sikkerheden og sikringen af stabile overgange mellem tag og lift. Ofte anvendes bilmonterede lifte til tagarbejde, og her har det længe været en kendt problemstilling med uønskede mellemrum mellem lift og tag, hvilket har besværliggjort arbejdet for mange håndværkere. Men nu er det slut med at spilde kostbar tid på uhensigtsmæssige overgange mellem tag og lift. 

"Med vores specialdesignede kurve til Oil & Steel-billifte bliver det langt lettere at arbejde i højden. Mange har oplevet problemer med mellemrum mellem tag og lift på en halv meter, men med vores nye kurve kan man komme helt tæt på taget, hvilket giver et langt mere effektivt og sikkert arbejdsområde," siger Chris Johansen, der er salgschef i M.J. Hydraulik. Han fortæller, at det tager omkring to uger at opbygge kurv og ophæng til kundens lift inklusive CE-godkendelse.

Stor erfaring med opbygning af specialkurve
M.J. Hydraulik har været på markedet siden år 2000, og har arbejdet bredt med servicering samt salg af lifte og entreprenør-materiel. Den nye ydelse med opbygning af specialkurve til Oil & Steel-lifte er ikke helt ukendt territorie for M.J. Hydraulik, der i forvejen har stor erfaring med opbygning af kurvesystemer til bl.a. Manitou-teleskoplæssere til nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser.    

Om M.J. Hydraulik
M.J. Hydraulik blev stiftet i år 2000 og er i dag en af Danmarks mest erfarne leverandører af lifte og entreprenør-materiel. Med et bredt sortiment fra Oil & Steel, Dingli, Ommelift, France Elevateur, Messersi og PM kraner kan M.J. Hydraulik levere og servicere det meste inden for lifte, kraner, gravemaskiner og teleskoplæssere.

For yderligere information kontakt:

Chris Johansen, salgschef i M.J. Hydraulik
Telefon: 28449715
E-mail: chris@mj-hyd.dk


Læs mere på: http://www.mj-hyd.dk

Billeder