Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Om Maskinkontrol

Maskinkontrol giver dig bedre sikkerhed, kvalitet og større driftssikkerhed

Formålet med Maskinkontrol ordningen er, at skabe bedst mulig sikkerhed når man arbejde med selvkørende entreprenørmaskiner.

Maskiner med Maskinkontrolmærke gennemgår grundige årlige sikkerhedseftersyn, som kun må udføres af godkendte værksteder. Et uafhængigt kontrolorgan, Teknologisk Institut, kontrollerer løbende de godkendte værksteder og laver stikprøver på 3% af alle maskiner der har været igennem et sikkerhedseftersyn. Det er med til at kvalitetssikre det udførte arbejde.

Maskinkontrol giver dig højere sikkerhed, bedre kvalitet og større driftssikkerhed.

Er du ejer af entreprenørmaskiner, kan du få dine maskiner efterset på et af vores godkendte værksteder. Maskinkontrolordningen kan bruges af alle virksomheder.

Se her hvilke maskintyper der er omfattet af ordningen.
Find et godkendt værksted her

Lejer du entreprenørmaskiner, anbefaler vi, at du kigger efter Maskinkontrolmærket (som du kan se i øverst venstre hjørne på denne hjemmeside) eller spørger efter Maskinkontrol hos udlejeren. Det koster som regel ikke ekstra, at leje en maskine under Maskinkontrol, og det giver dig en større sikkerhed for at kvaliteten er i orden.

Find en udlejer her


Om Materielsektionen

Materielsektionen er en forening i Dansk Byggeri for udlejere, ejere, producenter og forhandlere af entreprenørmateriel. Du kan læse mere om Materielsektionen på www.materielsektionen.dk

Om Teknologisk Institut

Teknologisk Institut er en af de førende teknologiske rådgivnings- og serviceudbydere på det nationale og internationale marked. Du kan læse mere om Teknologisk Institut på www.teknologisk.dk

Nyt om maskiner og materiel

Tilmeld dig Materielsektionens nyhedsbrev, og få alt nyt fra materielbranchen.

E-mail: